Wonen bij het strand en toch centraal in de Randstad

De regio’s Leiden, Den Haag en de Duin- en Bollenstreek zijn een van de meest populaire gebieden van ons land om te wonen. En dat is te verklaren, want de nabijheid van de vier grote steden van ons land (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht), de grote bedrijvigheid en werkgelegenheid en dan tegelijkertijd ook de rust en de schoonheid van het water (o.a. de Kagerplassen), de bossen en natuurlijk het strand en de zee maken dit een zeer prettige omgeving om te wonen.

Wie vindt het niet heerlijk om af en toe eens uit te waaien op het strand of na een dag hard werken in de zomer lekker op het terras te zitten langs de kust van de  Noordzee? Ik wel in ieder geval!

Ik woon zelf dan ook al jaren met veel plezier in de Bollenstreek, die natuurlijk vooral bekend is van de productie en export van bloembollen, de Keukenhof en de jaarlijkse bloemencorso’s. Maar deze regio biedt nog veel meer! Zo wandel ik graag in de bossen in Warmond of Wassenaar met mijn hond, of maak ik een lange strandwandeling van Noordwijk naar Katwijk en terug. Heerlijk!

Vanuit de Bollenstreek is het slechts 25 – 35 minuten reizen naar Den Haag, Haarlem, Amsterdam en in slechts 10 minuten bent u al in Leiden. Bovendien maken de talloze busverbindingen en de  NS treinstations in Den Haag, Leiden, Voorhout en Sassenheim het mogelijk om ook per OV deze steden snel en gemakkelijk te bereiken.

Lees meer over het wonen in deze regio:

Wonen in Den Haag     Wonen in Noordwijk     Wonen in Noordwijkerhout

Wonen in Leiden           Wonen in Lisse              Wonen in Sassenheim

Wonen in Warmond

Menu