• Aankoopmakelaar warmond
    Wonen in Warmond
  • Wonen in de natuur in de Randstad
    Centraal wonen in de Randstad én de natuur
  • Wonen Kagerplassen
    Wonen aan de Kagerplassen

Wonen in Warmond

Wonen aan het water, op vijf minuten afstand van Leiden en Oegstgeest, een half uur van Amsterdam en Den Haag en een kwartier van het Noordwijkse strand. Wie wil dat niet?

Dit kleine rustige dorp aan de Kagerplassen is wellicht niet heel bekend, maar wel heel gunstig gelegen in de Randstad. Het biedt een klein en sfeervol centrum met goede restaurants en een Albert Heijn welke 7 dagen per week geopend is.

Te doen in Warmond:
Er zijn jachthavens, een golfbaan met driving range, tennisverenigingen, een spa- en welness center, fitnessclubs, een voetbalclub en een overdekt zwembad is vlakbij, evenals de hockeyvereniging (Oegstgeest).

Daarnaast is er recreatiegebied Koudenhoorn met een mooi wandelgebied en een klein strand. In Warmond worden ook jaarlijkse evenementen als de  Kaagweek en de ‘Schippertjesdagen’ gehouden.

Bereikbaarheid:
Warmond is goed bereikbaar: met de bus is het vanaf Warmond 10 minuten naar Leiden CS of 5 minuten naar NS station Sassenheim (gratis parkeren!) voor treinverbindingen richting Hoofddorp, Leiden, Schiphol en Amsterdam. De hoofdkantoren van de internationale kledingmerken O’Neill en Protest zijn niet voor niets dan ook in Warmond gevestigd.

JA de Aankoopmakelaar in Warmond

Wilt u een huis bekijken dat aan het water ligt of juist in het centrum van Warmond? Voor beiden is het van belang de juiste vragen te stellen aan de verkopend makelaar. Heeft u vragen over het wonen in Warmond? Neem dan contact met JA de Aankoopmakelaar.

 

Menu