• Centrum Den Haag aankoopmakelaar
  • Wonen in Den Haag - aankoopmakelaar

Wonen in Den Haag

Wonen in Den Haag, wie wil dat niet? Voor mij persoonlijk toch wel m’n favoriete stad in Nederland. Een stad met veel gezichten, maar bovenal een fijne stad en centraal in de Randstad

Den Haag heeft prachtige wijken met een internationale allure. Denk aan het Benoordenhout, de Archipelbuurt, de Vogelwijk en het Belgisch Park in Scheveningen. Daarnaast zijn er in de afgelopen jaren ruim opgezette nieuwbouwwijken verrezen aan de rand van de stad.

Waar u het beste kunt wonen in Den Haag is helemaal afhankelijk van uw eigen wensen. Hierin kunnen wij u uiteraard adviseren.


Te doen in Den Haag:
Het strand van Scheveningen ligt voor deur (te bereiken met fiets, auto of tram 1, 9 of 17) en er zijn vele prachtige parken zoals het Westbroekpark. Het uitgebreide centrum biedt een scala aan winkels voor elke portomonnee en er worden jaarlijks vele festivals en evenementen in en om de stad georganiseerd (Bevrijdingsfestival, Koninginnenach etc). Bovendien zijn er meerdere theaters, zoals de Koninklijke schouwburg, bioscopen, musea, goede en gezellige internationaal georienteerde restaurants en vele sporfaciliteiten o.a. voetbal, hockey, golf, tennis, cricket, honkbal, zwemmen, paardrijden, een overdekt skicentrum met een kunstijsbaan. Kortom, genoeg te doen in Den Haag!
Scholen in Den Haag:
In Den Haag en de directe omgeving zijn er vele scholen voor basis, middelbaar en hoger onderwijs, zoals The American school in Wassenaar, The British school, het VCL College etc. Tevens bieden diverse scholen tweetalig onderwijs en een IB programma aan.

Voor het hoger beroepsonderwijs zijn er ook tal van mogelijkheden: o.a. de Haagse Hogeschool en de bekende Hotelschool The Hague Hospitality Business School. Voor universitair onderwijs: o.a. de Universiteit van Leiden met een dependance in Den Haag.

Bereikbaarheid Den Haag:
De bereikbaarheid van Den Haag is goed. Zo is het slechts ca. 20 minuten rijden naar Rotterdam/The Hague Airport en naar Schiphol Airport ca. 30 minuten. Het centrum van Rotterdam ligt op 25 (auto)minuten afstand (houdt u  wel rekening met de dagelijkse drukte op de A13!) en u kunt via de A4 binnen 35 minuten in Amsterdam zijn. Bij drukte op de A4 is er nog een alternatief over de A44 via Wassenaar-Leiden. Daarnaast zijn er ook vele goede treinverbindingen vanuit Den Haag naar Leiden, Amsterdam, Schiphol, Utrecht, Rotterdam en zelfs Parijs.Weet u zeker dat u nog steeds niet in Den Haag wilt wonen?

JA de Aankoopmakelaar in Den Haag

Den Haag is meer dan een mooie stad achter de duinen. Wonen in Den Haag is bijzonder. Elke wijk heeft zijn eigen karakteristieken en daarom is het van belang de juiste achtergrondinformatie te verzamelen. JA de Aankoopmakelaar helpt u daarbij. Uiteraard lichten wij u ook graag in over de bouwkundige staat van het huis dat u mogelijk al op het oog heeft. Wilt u meer weten over wonen in Den Haag of heeft u een vraag voor JA de Aankoopmakelaar – over uw toekomstige droomhuis? Neem dan contact met ons op.

 

 

Menu