Wie is JA de Aankoopmakelaar?

De afgelopen jaren heb ik, Jeannette Alkemade, veel ervaring opgedaan als gediplomeerd makelaar in de regio’s Leiden, Den Haag en de Duin- en Bollenstreek. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te kunnen adviseren en begeleiden bij het oriënteren en het kopen van hun nieuwe huis. Om die reden heb ik ook besloten zelf geen woningen in de verkoop aan te bieden, maar mij puur te richten op het aankopen van woningen. Hierdoor kan ik geheel onafhankelijk, zonder enige belangenverstrengeling, helpen uw droomhuis te vinden en scherp onderhandelen met de verkopende partij.

Het kopen van een huis is naast een financiële beslissing, ook vaak een emotionele beslissing. Het is mijn rol als aankoopmakelaar om neutraal en objectief naar een huis te kijken en u eerlijk en duidelijk te adviseren over de aan te kopen woning, zodat u ook echt weet waar u aan toe bent.

Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag en ik kom daar nog altijd graag. Daarnaast heb ik langere tijd in Leiden gewoond en woon ik nu al jaren met veel plezier in de Bollenstreek. Vandaar dat ik de regio’s ook goed ken en u precies kan vertellen wat de leukste plekken zijn om te wonen. Lees hier meer  over wat dit deel van de Randstad u allemaal te bieden heeft.

Graag bespreek ik uw wensen, zodat wij samen op zoek kunnen gaan naar een leuk huis in deze fijne regio!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeannette Alkemade

JA de Aankoopmakelaar

 

Menu