Wat doen wij?

Als u denkt uw droomhuis gevonden te hebben en u schakelt ons in (06-41399941), dan gaan wij met u mee bij de (uw 2e) bezichtiging.

Voordat wij de woning gaan bezoeken, doen wij het complete vooronderzoek, zoals het verzamelen van  kadastrale gegevens, bestemmingsplannen, milieu, waardebepaling, de tijd dat de woning te koop staat etc. Wij bekijken alle belangrijke relevante stukken en bespreken deze met u, zodat u meer achtergrondinformatie heeft over de woning die u op het oog heeft en de locatie.

Wij adviseren u tevens of een bouwkundige keuring noodzakelijk is. Bij een bouwkundige keuring zijn wij samen met u aanwezig en kunnen uw bouwkundige vragen beantwoord worden.

Na het bezichtigen van de woning starten wij, in overleg met u, de onderhandelingen over de prijs en de (ontbindende) voorwaarden. Elke stap in het onderhandelingsproces wordt met u besproken. Als na de onderhandelingen de koop tot stand is gekomen, stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Wij controleren de koopakte en laten die door u ondertekenen, nadat wij samen alles doorgenomen hebben.

Vervolgens verstrekken wij de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van de akte van levering. Wij controleren deze, alsmede de nota van afrekening.
Op de datum van oplevering inspecteren wij de woning, nemen de meterstanden op en gaan met u mee naar de notaris voor de overdracht.

Wij begeleiden u totdat u de sleutels van u nieuwe huis ontvangen heeft bij de notaris.

Wilt u meer weten over de werkwijze van JA DE AANKOOPMAKELAAR? Klik hier…

Menu