Het belang van een goede aankoopmakelaar

Vaak krijgen wij de vragen: “Wat is een aankoopmakelaar en wat is het verschil met een ‘gewone’ makelaar?”

Ons antwoord hierop: een aankoopmakelaar komt op voor uw belangen bij de aankoop van uw droomhuis. De makelaar die u ontmoet heeft bij de eerste bezichtiging, is de makelaar van de verkoper en komt op voor de belangen van zijn cliënt en niet voor die van u.

 

Waarom JA DE AANKOOPMAKELAAR inschakelen?

Wilt u een goed advies bij het aankopen van een woning, dan doet u er verstandig aan uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen. Een makelaar die opkomt voor uw belang.

JA DE AANKOOPMAKELAAR heeft veel ervaring in het aankopen van huizen en kent de lokale huizenmarkt. Wij kijken objectief naar de kwaliteit van de woning waar u misschien wel verliefd op bent – en dus mogelijk dingen over het hoofd ziet. Bovendien weten wij hoe het biedproces werkt en houden we het hoofd koel als het spannend wordt. Wij zorgen ervoor dat u niet teveel betaalt en niet voor onnodige verassingen komt te staan. Dit kan u uiteindelijk dus geld besparen!

Tenslotte is de aankoop van een woning een van de belangrijkste keuzes in het leven met langdurige financiële consequenties. Het is een keuze die men weloverwogen moet nemen. Waarom dan geen professionele onafhankelijke aankoopmakelaar inschakelen voor een professioneel en eerlijk advies?

 

Bekijk hier de referenties van JA DE AANKOOPMAKELAAR.

Menu